Op naar de Brugklas training

 

Klaar met de Cito en de NIO? Hoera!

Als de CITO- en de NIO-toets eenmaal achter de rug zijn, leeft groep 8 toe naar De Brugklas. Naar welke school je ook toegaat: de brugklas is een uitdaging! Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen, al een beetje voorbereid zijn.

 

Middelbare scholen zijn vaak veel groter dan je gewend bent. En zelf ben je ineens niet meer de grootste, maar juist de kleinste van de hele school. Dat is even omschakelen. Verschillende leraren, veel huiswerk, wisselende klassen, je zeult met je zware boekentas van het ene naar het andere lokaal.

 

En ook: je weet niet hoe je over komt, hoe en òf je je een houding moet geven, je hoopt dat je je niet verloren voelt in de aula tussen al die kinderen die je nog niet kent en er komt nogal wat op je af in de pauze.

 

Op naar de brugklas...

Om goed beslagen ten ijs te komen, kun je meedoen aan de training: ‘Op naar de Brugklas’.
Je leert er:

 

Ieder voorjaar geven we de training 'Op Naar De Brugklas', voor kinderen van groep 8.

We hebben deze training ontwikkeld vanuit onze achtergrond en ervaring op het gebied van logopedie, presentatie en communicatie. U kunt uw kind opgeven d.m.v. het inschrijfformulier op www.kikditbenik.nl .

Gedurende de training werken de kinderen aan hun weerbaarheid, presentatievaardigheden, expressie en zelfvertrouwen. Ieder kind wordt logopedisch gescreend en krijgt hierover een advies mee indien nodig.

 

 

 

 

Op naar de Brugklas bij u op school

'Op naar de Brugklas’ wordt ook op scholen gegeven bij minimaal 12 aanmeldingen.

Voor het bepalen van beschikbare data wordt overlegd met de betreffende school / leerkrachten.

De trainingsdag (van ca. 9:45 – 14:30 uur)  kan bijvoorbeeld worden ingeroosterd op een ADV-dag.

 

www.kikditbenik.nl  -   info@offerhauscommunicatie.nl  - informatie bij Ariane Offerhaus 06 21 275 508