Nieuws

 

KIK onderbouw

 

                            

 

KIK bovenbouw

     

kosten nu deels vergoed

U kunt het logopedische gedeelte van de KIK-training declareren bij uw verzekering. Lees zelf wel de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar na of en onder welke voorwaarden logopedie in uw pakket zit! Na betaling van 295,-- euro ontvangt u van ons aan het einde van de training een logopediefactuur die u in kunt dienen bij uw verzekeringsmaatschappij. U krijgt dan een deel van het logopedie gedeelte terug van de verzekering. U dient hiervoor uw verzekeringsgegevens inclusief de polis en BSN nummers in te vullen op het inschrijfformulier.

  

logopedie

Kijk ook eens op onze site naar de informatie over logopedie; leuk en leerzaam!

     

 

 

Logopediepraktijk Statenkwartier

vanaf nu behandelen wij alleen nog in groepsverband en op locatie!

In onze praktijk werken we zoveel mogelijk in groepjes van ca 3 patienten met dezelfde problemen. We hebben gemerkt, dat deze methode snel en effectief werkt op meerdere fronten: de patient gaat over het algemeen sneller vooruit en wij voorkomen zo veelal de wachtlijsten. Men kan zich inschrijven naar hulpvraag en bij kinderen ook naar leeftijd.

De komende tijd zullen wij gebruiken om één en ander op te zettten. Houdt deze site in de gaten voor meer nieuws over de nieuwe ingeslagen weg! Ook zullen er inschrijfformulieren online op de site komen te staan zodat u zich in kunt schrijven voor de diverse trainingen.

info@offerhauscommunicatie.nl

Andere logopedische groepstrainingen:

In september starten er groepsbehandelingen op het gebied van sliktraining, hyperventilatie, adem-stemtraining en spel/ taaltherapie.

Ariane Offerhaus & Marjet Offerhaus

 

 Filmmiddag voor Grote KIKs  (bovenbouw)

Binnenkort houden we weer een filmmiddag voor de Grote KIKs reunisten; houdt je e-mail en de site in de gaten voor de datum!

Op 23 maart 2007 waren de kinderen die ooit de Grote KIK training hebben gevolgd (groep 6 t/m groep 8) uitgenodigd voor een filmmiddag. Samen keken we naar een prachtige film en daarna bespraken we de film. Natuurlijk waren er hapjes en drankjes! Het was hartstikke leuk om iedereen weer te zien en we hebben veel positieve reacties op dit initiatief gekregen. Dank jullie wel!